reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 07 Mayys 2014, 00:25 891 Görüntüleme

Selçuk’ta Hıdırellez coşkusu

reklam
reklam

Selçuk’ta Hıdırellez Selçuk Belediyesi’nin organizasyonunda büyük coşku ile kutlandı.

Ateşlerin yakıldığı, mesir macunlarının dağıtıldığı gecede Selçuk halkı birbirinden güzel dans gösterileri ve müzikler eşliğinde eğlendi.

Selçuk’ta Hıdırellez büyük coşku ile kutlandı. Selçuk Belediyesi Pazar yerinde lokma dağıtılarak başlayan gecenin sunuculuğunu Selçuk’un Rap müziğindeki ünlü ismi Uğur Çakır yaptı. Selçuk’un yerel sanatçıları Nuh Oğuzhan, Arteks ve Hicazz Gruplarının sahne aldığı gecede 8 Eylül Ortaokulu öğrencilerinin sahnelediği roman dansları ve seyircilerin katılımı ile yapılan dans gösterileri de büyük alkış aldı. Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Deniz Ağdaş’ın Hıdırellez’in anlamına ilişkin bir konuşma yaptığı gecede Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı da eşi Ayşen Bakıcı ile sahneye çıkarak tüm Selçuk’un Hıdırellez’ini kutladı. Hıdırellez’in baharın getirdiği uyanış, canlanma ve bereketin bir simgesi olduğunu söyleyen Başkan Bakıcı baharın ve Hıdırellez’in bereketinin tüm dünyayı ve Selçuk’u donatmasını diledi. Meydanı dolduran kalabalığa eşi Ayşen Bakıcı ile mesir macunu dağıtan Başkan Bakıcı ardından da Hıdırellez ateşini tutuşturdu ve ateşin üzerinden atladı. Sonrasında alanı gezerek Selçuk halkı ile sohbet eden Başkan Bakıcı ’ya halk yoğun ilgi gösterdi ve Başkan Bakıcı ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Bu haber 891 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım