reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 25 Nisan 2014, 13:09 922 Görüntüleme

SELÇUK TİCARET ODASINDAN E-İMZA SEMİNERİ

reklam
reklam

SELÇUK TİCARET ODASINDAN E-İMZA SEMİNERİ

28 Nisan 2014 Pazartesi günü Saat: 16.00’da Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda TNB E-İmza Proje Yöneticisi Berkan Çağlar’ın konuşmacı olarak katılacağı bir seminer gerçekleştirilecektir. 1 Temmuz 2014 tarihinde kullanılması zorunlu hale gelecek olan e-imza uygulamaları hakkında bilgi almak isteyen üyelerimizin ve ilçemizde faaliyet gösteren mali müşavirlerimizin  toplantıya katılmalarını önemle rica ederiz.


SELÇUK TİCARET ODASI

E-İmza Nedir?

5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu'nda yer alan şekliyle elektronik imza; başka bir elektronik veriye eklenen veya elektronik veriyle mantıksal bağlantısı bulunan ve kimlik doğrulama amacıyla kullanılan elektronik veriyi tanımlar. Elektronik imza, elle atılan imza ile aynı hukuksal geçerliliğe sahip elektronik veridir. Özet olarak; elle atılan ıslak imza ile aynı hukuksal geçerliliğe sahip elektronik veridir. 

E-İmza Nerelerde Kullanılacak?

Oda üyeleri e-imza kullanarak MERSİS Projesi ile yeni şirket kurulumu, bilgi güncelleme, şirket birleştirme, unvan değişikliği, iflas başvuruları, genel kurul bildirimlerinin yapılması, onaylanması, arşivlenmesi, çeşitli lisans başvuruları, mali destek ve teşvik uygulamaları, çalışan SGK kayıtları ve vergi beyan ve ödemelerini online ortamda hızlı ve güvenli şekilde yapabilecektir.

E-imzanızla Zaman ve Para Kazanın, İşlerinize Hız Kazandırın

Şirketlerin yaşam süreçleri içinde faaliyetlerini sürdürebilmeleri amacıyla çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından aldıkları veya almaları muhtemel tescil, izin, patent, ve belge işlemleri de kapsama dahil edilecektir. Bu işlemlerin mersis.gumrukticaret.gov.tr üzerinden elektronik ortamda yapılabilmesi için işlem yapacak kişi veya kişilerin (bu kişi gerçek kişi ise kendisinin, şirket ise temsil yetkisi bulunan kişilerin) elektronik imzaya sahip olmaları gerekmektedir.

Bu haber 922 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım