reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 22 Nisan 2014, 12:44 962 Görüntüleme

Başkan Bakıcı esnafa sahip çıkıyor

reklam
reklam

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Güller ve yönetim kurulu üyeleri Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette esnafın sorunlarına  değinen Başkan Hayri Güller belediye dükkanlarının kiralarının eşitsizliğinden, işgaliye sorunundan, gölgelik probleminden ve katı atık bedeli hakkında Başkan Bakıcı’dan  esnaf adına isteklerde bulundu.

Başkan Bakıcı “Biz Selçuk için buradayız. Selçuk’ta esnafımıza her zaman sahip çıkacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Dükkan kiralarını tekrar gözden geçireceğiz. İşgaliye parasını da en alt düzeyden uygulayacağız. Ayrıca katı atık bedeli ilçemizde büyük bir sorun olarak görülüyor bu anlamda da düzenlemelere gideceğiz. Bu konularda zaten biliyorsunuz sözümüz vardı. Katı atık bedelinin yeniden düzenlenmesi ile ilgili kararı da mayıs ayı meclisine taşımayı düşünüyorum.   Esnafımızın içi rahat olsun. Onların ekonomisi ve kalkınması için yasal olarak her türlü kolaylığı yapacağız. Esnafımız ile birlikte Selçuk’u yaşayan bir kent haline getireceğiz. Cumhuriyet Mahallesi’nde de bir Pazar yeri açılabilir mi konusu nu da değerlendireceğiz” dedi.

Esnafımıza Özel Danışmanlık

Önümüzdeki dönemlerde belediye de  esnafın  sorunlarını paylaşacağı  bir danışmanın görev alacağını gerekirse bir esnaf masasının kurulacağını dile getiren Başkan Bakıcı “Esnaf ve sanatkarlar odasından benim isteğim esnafın sorunlarına dair bize bir rapor hazırlayın. Biz de bu konuları gözden geçirerek neler yapabileceğimize karar verelim. Selçuk için ne yapılması gerekiyorsa hepsini yapacağız” dedi.

Ardından Heyet Belediye Başkanlığı görevine başlayan Bakıcı’yı  tebrik ederek Bakıcı’ya başarılar diledi.   

Bu haber 962 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım