reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 22 Nisan 2014, 10:45 945 Görüntüleme

Büyükşehir, ilçe belediyelere 6 bin konteyner dağıtıyor

reklam
reklam

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sınırları içindeki yerleşim alanlarında ilçe belediyeleri tarafından gerçekleştirilen evsel katı atıkların toplama hizmetinin daha sağlıklı yürütülmesi amacıyla 30 ilçe belediyesine toplam 6 bin adet çöp konteyneri dağıtacak.

Büyükşehir, her biri 770 litrelik, çelik konstrüksiyon, galvaniz kaplama konteynerlerin 2 bin 100 adedinin dağıtımına başladı. Konteynerler ilk etapta Karabağlar, Buca, Konak, Bayraklı, Çiğli, Menemen, Bergama, Kemalpaşa, Aliağa, Dikili, Foça ve Kınık ilçelerine teslim ediliyor.

 

Haziran’a kadar tamamlanacak

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Katı Atık Şube Müdürlüğü yetkilileri, “İzmir Katı Atık Yönetim Sistemi’nin iyileştirilmesi amacıyla 08.07.2013 tarih ve 301.05.927 sayılı Meclis Kararı gereği ilçelerimize çöp konteyneri dağıtıyoruz. Geri kalan 3 bin 900 adet konteyneri de ilçelerin ihtiyaçları doğrultusunda Haziran ayına kadar teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Bu haber 945 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım