reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 20 Nisan 2014, 13:58 983 Görüntüleme

İl Özel İdare’nin iş makineleri belediyeye geliyor

reklam
reklam

Türkiye genelinde kapatılan İl Özel İdareler de bulunan iş makineleri, bulundukları ilçe sınırları içerisindeki belediyelere tahsis edilmeye başlandı.

Karakuyu Mahallesi yolu üzerinde bulunan İl Özel İdare’ye ait şantiyedeki iş makinelerinin Kaymakamlık tarafından belediyeye tahsisi uygun görüldü.

6360 Sayılı Yasa ile tüzel kişiliği kaldırılan Torbalı-Kemalpaşa yolu üzerinde bulunan İl Özel İdare bünyesindeki iş makineleri, Torbalı Belediyesi’ne devredilecek. İl Özel İdare bünyesindeki grayder, dozer, ekskavatör, paletli silindir asfalt sondaj makinası, yükleyici beko loder, damperli kamyon, kamyonet ve asfalt distribütör finişer gibi birçok makinanın Torbalı Belediyesi’ne tahsis edilmesi gerektiğini belirten yazı İzmir Valiliği’ne gönderildi ve tahsisi uygun görüldü. İş makinaları önümüzdeki günlerde resmen Torbalı Belediye bünyesinde çalışmaya başlayacak.

‘BELEDİYENİN ÇALIŞMALARI DAHA DA HIZLANACAK’

İŞ makinelerinin Torbalı Belediyesi çatısı altında faaliyet göstermesinin, belediye çalışmalarını daha da kolaylaştıracağını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Karaman, “İl Özel İdareler yasa gereği kapandı ve burada kullanılan iş makinelerinin Torbalı Belediyesi’ne devredilmesi için gerekli yazışmaları yaptık. Makinelerin tahsis edilmesi uygun görüldü ve kısa bir zaman sonra Torbalı Belediye Başkanlığı çatısı altında kullanılmaya başlanacak. Bu iş makineleri ile belediye çalışmaları daha kolay ve hızlı yapılacaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bu haber 983 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım