reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 17 Nisan 2014, 12:25 1224 Görüntüleme

SELÇUK ÖĞRETMENEVİ FİNALDE

reklam
reklam

SELÇUK ÖĞRETMENEVİ PROJE YARIŞMASINDA FİNALDE

“Önce Farkı Yaratırsın, Sonra Fark Yaratırsın” ilkesiyle yola çıkan Selçuk Öğretmen Evi ve Akşam sanat Okulu Müdürlüğü İzmir’de 96 okul ve kurumun katıldığı proje yarışmasında finale kalan 12 okul ve kurum arasında yer almıştır.

             11 Nisan 2014 tarihinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE bölümü uzmanları tarafından Selçuk Öğretmen Evinde yapılan denetim çalışmasında Selçuk Öğretmen Evi Müdürlüğünün hazırlamış olduğu “Kurum Çalışanlarının Motivasyonu ve Verimlilik konulu” projenin son değerlendirme çalışması yapılmış ve uzmanlar tarafından farklı bir eğitim kurumunda yapılan özel ve tüm kurumlarda örnek alınabilecek bir çalışma olması nedeniyle önemli olduğu vurgulanmıştır.

            Projenin ana fikri hakkında bilgi veren kurum Müdürü İrfan YILDIZ, motivasyon ve moral faaliyetleri yoluyla ulaşılan etkili performans, yüksek örgütsel verimliliğe yol açmaktadır. Kurum dâhilinde moral değerlere, şeffaf ve katılımcı tutumlara en önemlisi de insana değer verilmektedir dedi.       

           

Kurum Müdürü İrfan YILDIZ sunumuna toplantıya katılan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE yetkilileri, basın mensupları ve paydaşlara teşekkür ederek başladı.

Selçuklu vatandaşlarımızın Öğretmen Eviyle ilgili olarak geçmişten gelen olumsuz algıları olduğunu söyleyen kurum Müdürü İrfan YILDIZ, öğretmen evi lokalinin emekli öğretmenlere nezih şartlarda hizmet verdiğini, binlerce eğitim çalışanı ve yakınlarının ekonomik şartlarda konuk edildiğini, Kaymakamlığımızın ve Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle taşımalı eğitim kapsamında köylerden gelen 350 öğrenciye her gün 2.5 TL karşılığında 3 çeşit sıcak yemek verildiğini, yemeğin bazı okullara bizzat taşınarak servis edildiğini söyledi.

           

Selçuk Öğretmen Evi ve ASO Müdürü İrfan YILDIZ, kurumun fiziksel eksikliklerinin olduğunu, yıllardır özel şahsa ait kiralık bir binada hizmet verdiklerini bu nedenle devletten bakım onarım yardımları ile ödenek alamadıklarını belirterek bu binanın Selçuk gibi dünya turizminde önde gelen bir kentte daha modern şartlarda hizmet vermesi gerektiğini söyledi.

Söz alan, Öğretmen Evi Danışma Kurulu üyesi Hasan ERBAY, kurumun mutlaka devlete ait modern bir binaya kavuşması gerektiğini, Anadolu’da hemen hemen her il ve ilçede devlete ait modern öğretmen evlerinin bulunduğunu Selçuk’un bu konuda geri kaldığını söyledi.

 

Kurum Müdürü İrfan Yıldız, öğretmen evi binasıyla ilgili olarak, içinde konaklama, kütüphane, öğrencilerle öğretmenlerin ders etkinliklerinin yürütüleceği etüd sınıfları; müzik, resim vb.hobi odaları kütüphane ve internet salonları ile, kuaför, berber salonları; yerli ve yabancı okul ve akademik grupların toplantı yapabileceği konferans salonları bulunan uluslar arası tarzda hizmet verebilecek öğretmen evinin projesini de hazırlayarak hem yerel yöneticilere hem de Milli Eğitim Bakanlığı’na sunmak istediklerini belirtti.

Kurum Müdürü İrfan YILDIZ, projeyi değerlendiren ARGE uzmanlarına, projenin hazırlanmasında emeği geçen Müdür Yardımcısı Nilgün YEŞİLYAĞCI, Md. Yrd. Ahmet AYDOĞDU, METEM Bilgisayar Öğretmeni Hakan BALAMİR ve tüm katılımcılara teşekkür ederek sunumunu bitirdi.

Bu haber 1224 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım