reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 14 Nisan 2014, 11:41 1115 Görüntüleme

TEMSİLİ ASKERLİK VE DAYANIŞMA DUYURUSU

reklam
reklam

Kısa adı SELENDER olan Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği, Selçuk Belediyesi katkılarıyla sağlık nedenlerinden ötürü askere gidemeyen ilçemizdeki ...

Kısa adı SELENDER olan Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği, Selçuk Belediyesi katkılarıyla sağlık nedenlerinden ötürü askere gidemeyen ilçemizdeki engelli gençlerle yine derneğimizin Mayıs ayının ikinci haftasında düzenleyeceği etkinlikten elde edileceği bağış toplamını ilçemizdeki engelli bireylerimizin yaşamını kolaylaştırmak adına istek havuzu oluşturma kararı almış bulunmaktadır.

 

Bu çerçevede;

 

1- Temsili Askerlik Hakkında

 

1111 sayılı Askerlik Kanunu kapsamında silâhaltına alınmaları mümkün olmayan engelli vatandaşlarımızın, bu hak ve ödevlerini sembolik de olsa yerine getirebilmelerini, kışla ortamını yaşayarak bu hazzı tatmalarını sağlamak amacıyla her yıl mayıs ayının ikinci haftası içerisinde 1 gün süreyle “Temsili Askerlik Uygulaması” icra edilmektedir.

 

Bu kapsamda Selçuk ilçesinde ikamet eden engelli vatandaşlarımızın da Genel Kurmay Başkanlığı'ndan alınan izin çerçevesinde 12 Mayıs 2014 Pazartesi günü saat 08:00’de İzmir İl Jandarma Komutanlığında hazır bulunarak temsili askerlik yaptırılacaktır.

 

Son gün 29 Nisan

 

Yararlanmak isteyen 20 yaşını doldurmuş engelli kardeşlerimiz kendileri ya da aileleri 29 Nisan 2014 tarihi mesai bitimine kadar SELENDER’ den bilgi edinebilir.

 

24.03.2014 tarih ve 41330036-489/6702 sayılı İzmir İl Dernekler Müdürlüğü’nün ilgili  yazıya istinaden daha önce temsili askerlik yapan engellilerimiz maalesef bu haktan ikinci kez yararlanamamaktadır.

 

Temsili Askerlik İçin İstenilen Belgeler:

Askerlikle ilgili Engelli heyet raporu

Nüfus Cüzdan Fotokopisi

Adres-Tel

Vücut ölçüleri (Ayakkabı No, Kafa ölçüsü, kilo, boy, beden no)

 

Askere gitmek isteyen enegellilerimiz bilgi için aşağıdaki telefon numaraları arayabilir:

 

0 542 238 19 28 (Esat Küçükzeybek)

0 538 257 37 51 (Muhiddin Yılmaz)

 

2- İlçemizde ikamet eden Engelli Bireylerin İstekleri Hakkında

 

 Mayıs ayının 2.haftasında düzenleyeceğimiz etkinlikte elde edilecek yardımların tamamını ilçemizde ikamet eden engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmakta kullanacağımız için engelli kardeşlerimizin aşağıda bulunan telefon numaralarına Adınızı Adres, Telefon ve yaşamınızı kolaylaştırmaya yönelik isteklerinizi en geç 7 Mayıs 2014 tarihine kadar yazdırmanız gerekmektedir.

 

İstek Bildirim Tel (1): 0 542 238 19 28

İstek Bildirim Tel (2): 0 505 586 23 94

 

Selçuk’ta ikamet eden Engellilere ve ailelerine önemle duyurulur.

 

 

  SELENDER Yön. Kur.Bşk. Y.

  Esat KÜÇÜKZEYBEK                                                                                                     

Bu haber 1115 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım