reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 11 Nisan 2014, 13:04 1225 Görüntüleme

Başkan Kocaoğlu El Uzatan Bir Başkan

reklam
reklam

Selçukun yeni Başkanı AK Partili Yrd. Doç. Dr. Zeynel Bakıcı, Personel, Efes Antik kenti ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Selçuk’un yeni Başkanı AK Partili Yrd. Doç. Dr. Zeynel Bakıcı ‘personel’, Efes Antik kenti önemli açıklamalarda bulundu ve “Başkan Kocaoğlu el uzatan bir başkan, biz de o eli tutacağız” dedi.

CHP’nin AK Parti’ye kaptırdığı Selçuk’un yeni Zeynel Bakıcı Ege TV’de yayımlanan Günebakış programında Ümit Yaldız ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

Selçuk’u el birliğiyle hak ettiği yere getireceklerini vurgulayan yeni Başkan Bakıcı, “Selçuk’un alması gereken yatırımı ve hizmeti almadığını düşünüyorum. Bunun başlıca nedeni diyalog eksikliğiydi. Bunu sorumlusu bizden önceki yerel yönetimdir. Aziz Kocaoğlu Selçuk’a geldiğinden kendisi söyledi. ‘Yeterli yatırımı yapamadım’ diye. Neden böyle söyledi? Kendisinin bir suçu yok. Kurulması gereken iletişim kurulmadı da o yüzden. Aziz Başkan el uzatan bir başkan. Biz de o eli tutacağız. Ben Vefa Ülgür’den çok daha iyi diyalog kuracağım. Yerelde Aziz Kocaoğlu, genel iktidarda AK Partimizin desteğiyle, Selçuk’u da arkamıza alarak ilçemizin hak ettiği kalkınmayı sağlayacağız” dedi.

EFES’TEN PAYIMIZI ALACAĞIZ
Yıllardır tartışılan Efes Antik Kentinin gelirlerinden Selçuk’un pay alması konusunda açıklamalarda bulunan Bakıcı “Efes’in gelirlerinden pay alma konusunda iki kişiden çok önemli söz aldım. Önümüzdeki süreçte bu gelirden pay alarak ilçemizin zenginleşmesi ve halkımızın bu değerden faydalanacağını düşünüyorum. Elimizden geleni yapacağız. Doğal güzellikleri, tarihi değerleri ve tarım potansiyeli ile Selçuk’un çok zengin bir ilçe olduğunu herkese göstereceğiz” diye konuştu.

PERSONEL SORUSUNA ‘AH ÇEKEREK’ YANIT VERDİ
Egedesonsöz’ün ortaya çıkardığı koltuklarından olan başkanların ‘giderayak’ personel alımlarıyla ilgili soruya derin ah çekerek yanıt veren Bakıcı “Bizden önceki sayın başkanı 67’si son 1 haftada olmak üzere yaklaşık 250 kişi işe alınmış durumda. Bu olaya en çok benimle birlikte hiçbir beklentisi olmadan canla başla çalışan partili gençlerimiz için üzüldüm. Onlara iş olanağı sağlamamız lazım. Ama yeni işe giren arkadaşlarımızın ekmeğiyle oynama gibi bir niyetimiz yok. Onlarda Selçuk’un çocukları. Biz bütün ilçeyi arkamıza alarak CHP’li meclis üyelerimizin desteği, yeni istihdam olanakları sağlayarak işsizliği bitireceğiz. Yerel yönetimler uzmanı olarak bu konuda tüm akademik tecrübemi kullanacağım. Gençlerimiz hiç merak etmesin” ifadelerini kullandı.

BABAYA ÖZEL TEŞEKKÜR
‘Ben babamın mirasını yedim’ diyen Bakıcı “Ben bu seçimleri 14 Mayıs mahallesinde tam 6 dönem muhtarlık yapan babamın mirasına borçluyum. Ona sonsuz teşekkür ediyorum. Onun yolundan gideceğim. Ayrıca sayın vekilimiz Ali Aşlık’ın oy sayımı sürecinde yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum, bize güven verdi. Sayın Binali Yıldırım’ı tanımaktan ve her türlü konuda arkamızda olduğunu bilmekten dolayı son derece mutluyum” dedi.
Kaynak: egedesonsoz.com

Bu haber 1225 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım