reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 16 Mart 2014, 15:28 1259 Görüntüleme

MHP de Sandık Görevlilerine Eğitim Verildi

reklam
reklam

Yerel seçimlere az bir süre kala tüm siyasi partiler çalışmalarına tam gaz devam etmekte. Selçuk’ta MHP İlçe teşkilatı partililerle ...

Yerel seçimlere az bir süre kala tüm siyasi partiler çalışmalarına tam gaz devam etmekte. Selçuk’ta MHP İlçe teşkilatı partililerle ve Sandık görevlileri ile birlikte İzmir MHP İl başkan yardımcısı Seda Banu Akyüz anlatımı ile eğitimlerini tamamladılar.

Eğitimde sandık görevlilerinin önemine değinen Akyüz yaptığı konuşmada “1 oy bizler için çok önemli, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli gezilerinde hep sandık görevlilerinin önemli olduğunu belirtmiştir. Bizlerde namusumuzu görev başında en iyi şekilde koruyacağımızı unutmayalım” dedi.

İl Başkan yardımcısı Seda Banu Akyüz ayrıca konuşmasında “Sayım sırasında sandıkların ciddi bir şekilde korunması gerekiyor ve orada bir oy pusulasını yerde görüp aman boşver dememeliyiz. Hepimizde biliyoruz ki Türkiye’de oy pusulaları eskiden olduğu gibi hala seçimlerden sonra  çöplüklerden çıkmaktadır. Artık bunlara son vermeliyiz. Seçim kuruluna teslim edilene kadar oy sandığına gözünüz gibi bakmalısınız. Ayrıca sandık başında sayım esnasında şüphelendiğiniz durumlarda sandık başkanlarından tekrardan sayım yapılmasını isteyebilirsiniz” dedi.

MHP Selçuk ilçe teşkilatında yapılan toplantıda 93 asil ve 93 yedek sandık görevlisiyle yaptıkları eğitim bir saate yakın sürdü. Seminerden sonra partililerin sormuş olduğu soruları yanıtlayan Akyüz Selçuk teşkilatının burada seçimleri kazanacağını görüyorum. Seçimlerde görev yapacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

 

Bu haber 1259 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım