reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 16 Mart 2014, 13:38 1320 Görüntüleme

Ben sonuna kadar partimin arkasındayım

reklam
reklam

Ben bugün olduğu gibi yarın da sonuna kadar partimin arkasındayım

Yerel seçimler çerçevesinde CHP Selçuk Belediye Başkan Aday adayı olan ancak genel Merkezin yola mevcut Başkan H.Vefa Ülgür ile yürüme karı almasından sonra hakkında partisine küstü yönünde çıkan dedikodulara açıklık getiren Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık; "Ben bugün olduğu gibi yarın da sonuna kadar partimin arkasındayım" açıklamasını yaptı.


Yerel seçimler çerçevesinde CHP Selçuk Belediye Başkan Aday adayı olan ancak genel Merkezin yola mevcut Başkan H.Vefa Ülgür ile yürüme karı almasından sonra hakkında partisine küstü yönünde çıkan dedikodulara açıklık getiren Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık; "Ben bugün olduğu gibi yarın da sonuna kadar partimin arkasındayım" açıklamasını yaptı.

Partisinin kendisini aday göstermemesini "Bu karar partimin aldığı bir karardır, buna saygı duyuyorum" diyen Başkan Işık, "Ancak bu süreç içerisinde beni üzen birtakım şeyler tabi ki oldu. Öncelikle köklerimin Selçuklu olduğu halde bana Selçuklu değil demeleri, yeterrsizdir gibi dedikodu çıkarmaları beni üzdü. Ancak önemli olan ve şu anda Selçuklu hemşerilerimin kabul etmiş olduğu bir gerçek var. Bunu her gün halkla iç içe olduğum anlarda görüp, yaşıyorum. Keşke sen olsaydın, keşke Özcan Işık olsaydı, keşke Belevi Belediye Başkanı olsaydı! Yani kaçınılmaz gerçek var; Selçuk'ta çok ciddi bir manada Özcan Işık algısı oluştu. Bundan sonra yapılacak olan tüm yerel seçimlerde halkın hafızasında yer etmiş gerçek bir aday olacak" dedi.

"GÜLÜP GEÇİYORUM"

Partisinden uzaklaştığı yönünde çıkan dedikodulara gülüp geçtiğini ifade eden Başkan Işık, Belevi Beldesindeki çalışmaları anlattı. Belevi Beldesinde yürütülen çalışmalarını hızlandırdığını ifade eden Başkan Işık, Beldenin sanayi yatırımcılarına açık olduğunu ve bu bölgede yapılacak olan yatırımların bölge halkına istihdam yaratacağını, Belevi bölgesinin buna hazır olduğunu kaydetti. Göreve başladığı dönemde Belevi'de konut sıkıntısı yaşandığını, ancak bu sıkıntıyı yakın zamanda çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Işık, ayrıca yine Beldede arazi yollarına başladıklarını, 2014 yılı sonunda tamamlanacağını söyledi. Belevi'de ciddi ve yarım kalmış projeler üzerindeki çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Başkan Işık, buna örnek olarak Keçi Kalesi, Belevi Mausoleum, Belevi Gölünün Islahı ve restorasyon alanı projelerinin yarım kaldığını, bölgenin gelişmesi ve turizm adına daha fazla söz sahibi olabilmesi için söz konusu projelerin bir an önce tamamlanması gerektiğini söyledi. Belevi'nin alt ve üst yapı çalışmalarının tamamını bitirdiklerini, bölgenin Binlik ve Beş binlik çalışmalarının ise tamamlandığını, daha da önemlisi imarda 18 çalışmalarıyla şu ana kadar evinin ve arsasının tapusunu alamamış birçok vatandaşın tapularının teslim edildiğini kaydeden Başkan Işık, 30 Marttan itibaren gönül rahatlığı ile Belevi'deki başkanlık görevini bitireceğini söyledi.

SELÇUK'A YERLEŞİYOR

Seçimlerden sonra Belevi ve Selçuk'tan ayrılmayacağını söyleyen Başkan Işık, doğup büyüdüğü Belevi Beldesine uzun yıllar sonra gelerek hizmet etmekten dolayı gurur duyduğunu, bu anlamda 2009 yerel seçimlerinde kendisini destekleyen tüm Belevi halkına şükranlarını sundu. 30 mart seçimlerinden sonra Selçuk'ta geleceğini, ilerleyen süreçte Selçuk'a yerleşeceğini ifade eden Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık,aday adaylığı süresince Selçuk ve köylerini tek tek ziyaret ettiğini, bu ziyaretlerini her fırsatta tekrarlayacağını, ayrıca 2019 yerel seçimlerinde partisinden yeniden aday adayı olacağını şimdiden açıkladı.

Seçimlerin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini dileyen Başkan Işık, adaylık süreci içerisinde tüm partilerin adaylarına başarılar dilediğini belirterek; "Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim. Seçimleri de kesinlikle partimin kazanacağına yürekten inanıyorum" mesajını verdi. - İZMİR



Bu haber 1320 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım