reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 13 Mart 2014, 21:17 1190 Görüntüleme

HÜSEYİN KİREÇ BİZ BİR BÖLEN DEĞİLİZ

reklam
reklam

SELÇUK DSP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN KİREÇ BİZ BİR BÖLEN DEĞİLİZ. SELÇUKTA ECEVİT SEVDASI İLE YAŞAYAN SEÇMENLERİN İSTEĞİ ÜZERİNE ADAY OLDUM

Hüseyin KİREÇ(veteriner hekim) basın toplantısı düzenleyerek neden aday Selçuk DSP belediye başkan adayı olduğunu anlattı. “biz bölen değiliz. Uzun süreli yaptığımız araştırma sonunda Ecevit sevdası ile yaşayan seçmenin istek ve arzusu üzerine aday oldum. Ben asla kimseden maddi destek almadım, almıyorum. Binek arabamı sattım onu seçim masraflarında harcıya cam. Ülkemizde ve ilçemizde siyasi partilerin ve onları temsil edenlerin demokrasiye tahammülleri yok. Bir belediye başkanı seçildiği günden itibaren halkının başkanıdır. Tekrar tekrar seçilebilmek için baskı yapmak kadar çirkin bir şey yoktur. Her ikişide halka yetkisine göre baskı yapıyor. Bu baskı selçukta çok yoğun. Biz Ecevit ruhuna inananlarla yola çıktık. Biz ne ezen nede ezen sloganı ile halkımıza ulaşıyoruz. Biz yapılmayanların en iyisini yapmak için varız. Belediyelerin kadrolu belediye hekimi var ama, vatandaşın hayvan sorunları belediyede çözümlenmiyor. Özel veteriner kliniğinde rant sağlanarak çözümleniyor. Bizim bir sloganımızda şudur. “BENİM BİR KÖYÜM VAR ADI SELÇUK. GÜZELLİĞİ PEK ÇOK ONLARI DAHADA GÜZELLEŞTİRECEK OLANLAR YOK. DÜNYAYA AÇILACAK PANCERELERİ ÇOK. AMA PENCERELERİ AÇANI YOK. “  DEDİ. DAHA SONRA MECLİS ÜYELERİNİ TANITTTI.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Bu haber 1190 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım