reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 12 Mart 2014, 13:33 981 Görüntüleme

SELÇUK BERLİN TURİZM FUARINDA TANITILDI

reklam
reklam

Selçuk Ticaret Odası, turizm trendlerinin şekillendiği ve alanında en büyük fuar olan ITB Berlin Turizm Fuarı’na katıldı.

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün himayesinde katıldığı Berlin Fuarı’nda Selçuk Ticaret Odası, Selçuk turizmini ve turizmcilerini tanıttı.

 

Dünyanın çeşitli ülkelerinden çok sayıda turizm firmasının ve profesyonelinin stant açtığı fuar, dört gün boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

 

TİCARET ODASI, HEM SELÇUK TURİZMİNİ HEM DE TURİZMCİ ÜYELERİNİ TANITTI

Selçuk Ticaret Odası, ilk yurtdışı fuar katılımı olan organizasyon için 9 kişilik heyetle Berlin’deydi. Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu, Başkan Yardımcısı Zeynel Kırıtak, Yönetim Kurulu üyeleri İlkan Gülgün, Alpaslan Coşkun, Meclis Üyeleri Ümüt Yolcu, Tamsuer Gültekin, İsmail Karahan, Mustafa Ünsal ile Turizm Komitesi Başkanı Osman Can’dan oluşan heyet, fuar boyunca yoğun tanıtım faaliyeti yaptı. Hem turizm profesyonellerine hem de tatil programı yapmak için gelen tekil ziyaretçilere Efes’i, Şirince’yi, Meryem Ana’yı ve  ilçenin turizm cazibe merkezlerini, yabancı dilde hazırlattığı broşür ve föylerle  tanıtan Ticaret Odası, stantında ilçenin tanıtım filmlerini gösterdi, ziyaretçilere incir lokumları ikram etti.

 

Fuarın açılış günü İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen İzmir sunumuna Selçuk adına STO Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu ile Yönetim Kurulu üyeleri Alpaslan Coşkun ve İlkan Gülgün katıldı.  Oda Başkanı Koray Yolcu fuar sonunda bazı değerlendirmelerde bulunarak “Odamızın ilk yurtdışı organizasyonu olarak tarihe geçen bu fuarda başarılı bir operasyon gerçekleştirdik. Selçuk’ta faaliyet gösteren turizmci üyelerimizi ve işletmelerimizi içeren envanterimizi ve üyelerimizin broşürlerini dağıtarak turizmcilerimizin pazarlama faaliyetlerine katkı sağladık.” dedi.

 

TURİZM TERCİHLERİNİN DEĞİŞMESİ SELÇUK İÇİN BÜYÜK AVANTAJ

Fuar süresince Bergama ve Çeşme ilçeleriyle görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Oda Başkanı Koray Yolcu Turizm fuarları bizlere pek çok şey sunuyor. Hem ilçemizi tanıtıyoruz, hem de dünya trendlerini ve pazarlama faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Bu, bir turizm kenti olan Selçuk için çok önemli dedi. Önümüzdeki yıllarda yurtdışındaki fuarlara bölge odalarımızla işbirliği içinde katılım sağlamayı düşünüyoruzdiyen STO Başkanı Yolcu dünyadaki turizm alışkanlıkları değişiyor. Artık insanlar turların güdümünde tatil yapmayı değil, kendi planladıkları seyahatleri tercih ediyor. Bu Selçuk için büyük avantaj. Biz de bu avantajı fırsata çevirmek, kentimizi tüm yönleriyle dünyaya tanıtmak için Berlin’deydik.  Selçuk bundan sonra bütün büyük turizm fuarlarında yer bulacak şeklinde konuştu.  

 

İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla göz dolduran Selçuk Ticaret Odası’nı etkin ve geniş katılımı nedeniyle tebrik etti. Selçuk Ticaret Odası’nın geniş bir katılımla fuarda olmasından ve kendi stantlarının yanı sıra tüm İzmir’in tanıtılmasında aktif rol almasından memnuniyet duyduklarını belirttiler.


DHA SELÇUK VEYSEL EROL

Bu haber 981 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım