reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 08 Mart 2014, 10:09 1088 Görüntüleme

Başkan Ülgürden semt merkezi sözü

reklam
reklam

Selçuka mahalle olarak bağlanan her köye semt merkezi kuracağız

Selçuk Belediyesi ve Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi tarafından Havutçulu’da kurulan etkinlik çadırını ziyaret eden Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Selçuk’a mahalle olarak bağlanan her köye semt merkezi kuracağız” dedi.

 

 

 

 

5-6 Mart tarihinde Havutçulu’da kurulan etkinlik çadırını Başkan Ülgür , Selçuk CHP İlçe Başkanı Özge Yıldırım, Selçuk Belediyesi meclis üyeleri ve personeli ziyaret ederek Havutçulular ile birlikte zaman geçirdi.

Etkinlik çadırında kadınların yaptığı keçeden süslemeleri inceleyen Başkan Ülgür “ Bütünşehir yasası ile birlikte  tüm köyler mahalle olacak. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra  artık köyler Selçuk Belediyesi’nin tüm hizmetlerinden yararlanabilecek. Hizmeti ayağınıza getireceğiz. Benim de ailem çiftçiydi. Köylerin hepsini çok iyi tanıyorum. Selçuk olarak şanslıyız, çünkü köy sayımız az. Bir yıl içerisinde tüm köylerin problemlerini çözmek bizim için  çok kolay olacak.  Arazi yolları, parklar gibi birçok sorunu çözeceğiz. Ayrıca her köyümüzde meslek edindirme kurslarının yer alacağı semt merkezi açacağız. Bütün köylerde düğün salonları ve binaları semt merkezi haline getireceğiz. Haftada bir avukat, psikolog ayda bir ise  sosyolog arkadaşlarımızla bu semt merkezinde buluşarak tüm dertlerinizi onlarla paylaşabileceksiniz. Onlar da sizlere yardımcı olacak.  Yazın sinemalara yer vereceğiz. Sosyal yardımlarımız buralara da ulaşacak. Yaşlılarımızın hastalarımızın evine ekmeğini ve yemeğini biz götüreceğiz. Sağlık hizmetlerine de önem vereceğiz.  Bizim derdimiz genç nüfusun köyde kalmasını sağlamak. Köylerde hayatı sosyalleştireceğiz. Biz tüm sorunları biliyoruz. 2014 yılının sonuna kadar tüm köylerimizin  bütün problemlerini çözeceğiz” dedi.

Ardından Başkan Ülgür köy muhtarı ile köyü dolaşarak halkın isteklerini dinledi.  Köyün ihtiyacı olan halı saha için ise köydeki gençlere söz verdi.  Çocuklara da hediyeler dağıttı.

 

 

Bu haber 1088 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım