reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 12 ?ubat 2014, 01:04 1077 Görüntüleme

CHP Başkan Adayı Ufuk Yörük: Torbalı Sevdalısıyım

reklam
reklam

Hergün farklı bir yerde seçim çalışması yapan CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, özellikle köylere ağırlık vermiş durumda.

Günde birkaç köy dolaşan Yörük, gittiği köylerde hem kendisini tanıtıyor, hem de vatandaşlardan destek istiyor. Halkı dinleyip sorun ve taleplerini de dinleyen tecrübeli siyasetçi bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve belediye başkanı seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeler hakkında da halka bilgi veriyor. Ufuk Yörük, önceki akşam da Karakızlar ve Karaot köyünde seçmenle bir araya geldi.

Hergün farklı bir yerde seçim çalışması yapan CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, özellikle köylere ağırlık vermiş durumda. Günde birkaç köy dolaşan Yörük, gittiği köylerde hem kendisini tanıtıyor, hem de vatandaşlardan destek istiyor. Halkı dinleyip sorun ve taleplerini de dinleyen tecrübeli siyasetçi bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve belediye başkanı seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeler hakkında da halka bilgi veriyor. Ufuk Yörük, önceki akşam da Karakızlar ve Karaot köyünde seçmenle bir araya geldi.

“OYLARIMIZI AYAKKABI KUTULARINA DEĞİL, OY SANDIKLARINA ATALIM”

Ufuk Yörük’e köy gezilerinde CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar ve Belediye Başkanı İsmail Uygur da eşlik ediyor. Önceki akşam da köy gezilerine devam eden CHP heyeti, köy kahvesinde halk buluşması gerçekleştirdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar, “Karaot Köyünün meydanındaki çınar ağacını görünce aklıma Cumhuriyet Halk Partisi geldi. Çünkü CHP bu ülkenin 90 yıllık çınarıdır. Bu çınarın altında hepimize yer var, onun gölgesi hepimize yeter. Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursa olsun, tüm vatandaşlarımızı CHP çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. Ülkemizin kurtuluşu, köylerimizin, gençlerimizin istikbali CHP iktidarından geçiyor. Oylarımızı ayakkabı kutularına değil, Mustafa Kemal’in partisi için oy sandıklarına atalım” dedi.

“UFUK YÖRÜK’Ü ÖNCE ALLAH’A SONRA SİZLERE EMANET EDİYORUM”

Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük’ü köylü vatandaşlara emanet ettiğini belirten Akpınar, “Son 10 yılda Torbalı’mızın geldiği nokta ortada. İlçemiz gelişiyor, güzelleşiyor. Bu gelişmeyi de Belediye Başkanımız İsmail Uygur’a borçluyuz. Kendisini sandıkta yenemeyeceklerini anlayınca ayak oyunları ile saf dışı etmeye çalıştılar. Ama biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz, biz de hizmet edecek adam çok, İsmail başkanımız olmazsa Ufuk arkadaşımız hizmetlere devam eder. Belediye Başkan Adayımız Ufuk Yörük’ü önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum” dedi.

UYGUR, “TORBALI EN HIZLI GELİŞEN 4. İLÇE”

Akpınar'ın ardından söz alan Belediye Başkanı İsmail Uygur, “İlçemiz şu an Türkiye’deki 918 ilçe arasında en hızlı gelişen 4.ilçe. Bunu ben değil devletin istatistik kurumları, rakibimiz olan AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı söylüyor. Tabi bu gelişme kendi kendine olmuyor. Ciddi bir çalışmanın sonucunda ilçemiz bu kadar gelişti ve güzelleşti. Çalışkan, dürüst ve namuslu bir kadro ile ilçemizi bugünlere getirdik. Ardından bir yol kazası yaşadık. Aday olmamızın yolunu tıkadılar, bizleri engellediler, 15 gün fazla ceza verip siyasi yasaklı duruma düşürdüler” dedi.

“BU HİZMETLER UFUK YÖRÜK ARKADAŞIMIZLA DEVAM EDER”

Torbalı'nın son 10 yılda önemli bir noktaya geldiğini hatırlatan Başkan Uygur, “İlçemize son 10 yılda önemli hizmetlerde bulunduk. Tabi bu hizmetleri tek başımıza yapmadık, bu işlerin arkasında ciddi bir ekip, ciddi bir kadro var. Bizim adaylığımız engellenince parti örgütümüzle, kadın ve gençlik kollarımızla, il yönetimi ve genel merkezimizle oturup bu hizmetleri devam ettirme noktasında Ufuk Yörük arkadaşımızda karar kıldık. Biz de yanındayız, arkasındayız, bize ihtiyaç duyacağı noktalarda her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

UFUK YÖRÜK, “BENİM İÇİN TORBALILI DEĞİL DİYORLAR”

"Sözlerime kendimi tanıtarak başlamak istiyorum" diyen Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, “Benim için Torbalılı değil diyorlar, o yüzden kendimi sizlere tanıtmak istiyorum. Ben Torbalı mahallesinde doğdum. Çiftçi bir ailenin çocuğuyum. Babam Torbalı Mahallesi’nde 3 dönem muhtarlık yaptı. Burada da kendisini tanıyan birçok baba dostumuz var. Muhtar bir babanın çocuğu olarak siyasetle içli dışlı büyüdüm. Üniversite 4.sınıfta avukat cübbesi giyene kadar bütün yaz aylarım tarlada geçti. Ben Torbalılıyım, Torbalı sevdalısıyım” dedi.

YÖRÜK, “KOLTUKTA OTURMAYACAĞIZ, PROJE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Gittiği her ortamda Torbalılı kimliğini her zaman gururla taşıdığını belirten Yörük, “!0 yıldır ilçeme hizmet ediyorum. Hem İl Genel Meclisinde, hem Torbalı belediye meclisinde hem de Büyükşehir Belediye meclisinde gururla ilçeme hizmet ediyorum. Köylerimize de birçok hizmetlerimiz oldu. Ben yola çıkarken şunu söyledim, başkalaşmadan, yola nasıl çıktıysam o şekilde devam ederek ilçeme, köylerimize, halkımıza hizmet etmeyi sürdüreceğim dedim. Tabi bir koltuğa talip olmak o koltukta oturmak anlamına gelmiyor, projelerimiz olacak. Torbalı’yı 40-50 yıl sonrasını düşünüp projeler üreteceğiz. Bugüne kadar Torbalı’da İzmir’de Ankara’da mücadele ederek birçok proje ürettik, bu projelerimizi artıracağız” şeklinde konuştu.


Bu haber 1077 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım