reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 18 Aralyk 2013, 19:56 1204 Görüntüleme

Okuldan kaçmak için kapıdan atlarken düştü, demir bacağına saplandı

reklam
reklam

Bugün okuldan kaçıp, dışarıda gezdikten sonra tekrar okula dönmek için kapının üstünden atlamaya çalışan Torbalı Endüstri Meslek Lisesi 9. sınıf öğrencisi Oğuzhan Özbilek

           Bugün okuldan kaçıp, dışarıda gezdikten sonra tekrar okula dönmek için kapının üstünden atlamaya çalışan Torbalı Endüstri Meslek Lisesi 9. sınıf öğrencisi Oğuzhan Özbilek, atladığı sırada dengesini kaybederek düştü ve bacağı demir kapıya süsleme için yapılan demir bacağına girdi. AKS ekiplerinin talihsiz çocuğun bacağına giren demiri kesti. Hastaneye yetiştirilen çocuğun hayati tehlikesi olmadığı belirtildi.

               Torbalı Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin 14 yaşındaki 9. sınıf öğrencisi Oğuzhan Özbilek, saat 09.00 sularında okuldan kaçtı. 3. derse girmeyerek okuldan kaçan öğrenci saat 09.30 sıralarında tekrar derse girebilmek için okulun kapısından atlayarak okula girmeye çalıştı. Kapının üstünden atlayacağı sırada dengesini kaybeden öğrencinin bacağına, kapının üzerinde çıkıntı halinde bulunan demir girdi. Demirin girmesiyle acılar içinde bağıran çocuk o an sokaktan geçen bir kadından yardım istedi. Kadına ambulansı arattıktan sonra bahçede bulunan arkadaşlarına seslenerek okul idaresine haber verilmesini isteyen Oğuzhan Özbilek’in imdadına İtfaiyenin AKS ekipleri ve ambulans ekipleri yetişti.

İTFAİYE VE AMBULANS ANINDA MÜDAHALE ETTİ

             OLAY yerine gelen İtfaiye Amirliği’ne ait AKS ekipleri ve ambulans anında müdahale ederek çocuğun sağlık durumunun kötüye gitmesini engelledi. Yaptıkları müdahaleyle çocuğun bacağında kalıcı hasar kalmadan anında hastaneye yetiştiren ekipler, çocuğun durumunun iyi olmasında büyük rol oynadı. İtfaiye Amiri Özdemir Gündoğdu’nun bizzat müdahale ettiği olayda demir profesyonelce kesilerek kısa süre içerisinde sağlık ekiplerinin müdahale etmesi sağlandı. Hastaneye götürülen Oğuzhan Özbilek’in bacağından demir çıkarıldı.

Bu haber 1204 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım