reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 05 Kasym 2013, 12:44 1076 Görüntüleme

ZİRVE KARABURUNA PEDAL BASTI

reklam
reklam

ZİRVE SELÇUK BİSİKLET TAKIMI KARABURUN'A PEDAL BASTI

Üst üste gerçekleştirdiği başarılı faaliyetler ile adından söz ettiren Zirve Selçuk Bisiklet Takımı üyeleri Seferihisar ile Karaburun arasında pedal bastı.

Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Selçuk Şubesi bünyesinden faaliyet gösteren Zirve Selçuk Bisiklet Takımı Adnan Barım rehberliğinde Seferihisar’dan başlayan Sığacık, Mordoğan, Karaburun, Çeşme, Ildırı ve Alaçatı bölgelerini kapsayan 450 km. uzunluğundaki bir rotada pedal basarak başarılı bir faaliyeti daha geride bıraktılar. 5 bisikletçinin 6 gece 7 gün bisiklet sürdüğü rotada deve çatlatan yokuşu da dahil birçok zorlu yokuşu aşan Zirve Selçuk Bisiklet Takımı üyeleri kamp yükü ile günlük ortalama 65 km. pedal basarak zorlu bir faaliyeti başarıyla tamamlamış oldular. Gerçekleşen faaliyet hakkında bilgi aldığımız Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Selçuk Şube Başkanı Özgür Aydoğan; “kulübüm ve ilçem adına bisiklet takımımızın üyelerini kutluyorum ve bize başarılı faaliyetlerle gurur yaşattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 1076 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım