reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 11 Ekim 2013, 03:45 971 Görüntüleme

Ülkücülerden Demokratikleşme Paketine Tepki

reklam
reklam

Ülkü Ocakları Selçuk İlçe Başkanı Memiş Esener, Demokratikleşme Paketinde Andımızın kaldırılmasının, PKK nın dayatması olduğunu iddia etti.

Esener; “Türklüğe ve Türk milletine yapılan bu saldırının hesabı, asla mahşere kalmayacaktır” dedi.

Selçuk Ülkü Ocakları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Demokratikleşme Paketi’ne tepki gösterdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Memiş Esener, paketteki maddelerde birisinin de andımızın kaldırılması olduğunu hatırlatarak, “Bölücü terör örgütünün dayatması olduğu her yönüyle aşikâr olan bu adım, milletimize yapılmış büyük bir hakarettir. Türk milletinin malı ve canıyla bedelini ödeyerek aldığı bu toprakların hâkimiyet tapusu, AKP tarafından altın tepsi içerisinde Türk düşmanlarına sunulmaktadır” diye konuştu. Türk Milliyetçilerinin, bundan sonra da andımızı gür bir sesle okuyacağını vurgulayan Esener, “Türklüğe ve Türk milletine yapılan bu saldırının hesabı, asla mahşere kalmayacaktır. Türk yurdunda "Türk'üm" demenin suç haline dönüştüğü bu ihanet süreci, gün gelecek sahiplerinin başına çalınacaktır. "Varlığını Türk'ün varlığına armağan eden" Türk milliyetçileri, bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de andımızı daha gür bir sesle okumaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Esener, Bundan sonraki gelişmeleri de yakından takip edeceklerini dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Buna ilave olarak alfabemize eklenen harfler neyin göstergesidir? Bu harfleri nerelerde kullanacağız? Mesela kendi partilerini AKP yerine AQP olarak mı ifade edeceğiz?

 

Bu haber 971 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım