reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TORBALI 19 Eylül 2013, 01:32 1171 Görüntüleme

Asrın, albümünün klibini Torbalı da çekti

reklam
reklam

Asrın, Müslüm Baba ya vefası olan albümünün klibini Torbalı da çekti

MÜSLÜM Gürses Baba Şarkılar’ albümü piyasaya çıktı. Pop Rock müziğinin güçlü sesi Asrın’ın, Müslüm Gürses’in 45. Sanat Yıldönümü nedeniyle 50 sanatçının yer aldığı “Baba Şarkılar” projesi kapsamında İzmir’in Torbalı ilçesinde “Sabah ile” şarkısına klip çekildi. İzmir’de faaliyet gösteren AF Prodüksiyon’un yönetmeni Hakan Lafçıoğlu, tüm gün boyunca Ayrancılar Suyunbaşı, Torbalı Kent Müzesi, Beyaz Kafe ve Metropolis Antik Kenti’nde, 25 kişilik bir ekip ile Asrın’ın “Sabah ile” şarkısına klip çekti. Kısa bir süre zarfında prodüksiyonu biten klibin Kral Tv ve Powerturk’e gönderildiği bildirildi. Çok yakın bir zaman içerisinde TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkacağı belirtildi.

KLİBİN YÖNETMENİ UYGUR’A TEŞEKKÜR ETTİ

KLİBİN yönetmeni Hakan Lafçıoğlu, çekimlere Torbalı halkının yoğun ilgi gösterdiği belirtilerek “Torbalı Belediyesi destek verdi. Başta Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur olmak üzere, bizlere yardımda bulunan belediye personeline teşekkür ederim” dedi. Geçen aylarda hayatını kaybeden arabesk müziğin kralı Müslüm Gürses’in anısına 50 sanatçıdan oluşan “Müslüm Gürses Baba Şarkılar” albümü piyasaya çıktı. Albümde Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Funda Arar ve Sibel Can gibi ünlü sanatçılar yer aldı. 48 parçalık albümün içerisinden 5 tanesine klip çekileceği ifade edilerek, bunlardan bir tanesinin Asrın’ın olduğu ve albümün ilk klibininde Asrın’ın “Sabah ile” şarkısına çekildiği kaydedildi.

ASRIN KİMDİR?

ASRIN, 25 Mayıs 1973 de İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo TV bölümünü bitirdi. Müzikle lise yıllarında okul grubunda basgitar çalarak tanıştı. 1990 yılında Athena grubunu kurdu ve grupla 5 yıl boyunca Türkiye’nin çeşitli illerinde konser verdi. 1995 yılında Af grubunu kurdu. Şehrazat prodüktörlüğünde Kızancıklar adlı albümüyle Türkiye’deki rock soundu temelden değiştiren, rock müziğini pop ve etnik öğelerle buluşturan bir sounda imza attı. 1996 yılında çıktıkları 3 ayrı Türkiye turnesinde 105 konser verdiler.

SAYISIZ KONSER YAPTI

1997 yılında Barış Manço ile birlikte Af 2 albümünü yaptı. Albüm beğenildi ve o yıl verilen tüm ödülleri topladı. 1997 yılında Kral TV yılın grubu ödülünü aldı. 1998 yılında Asrın solo kariyerine başladı. 1999 yılında ilk solo albümü ‘bunu bil’i çıkarttı.Aynı yıl Barış Manço’nun vefatından sonra Kurtalan Ekspres’in solistliğini üstlendi. 2001 yılında Kurtalan Ekspres’le Barış Manço’yu anma konserlerine çıktı. Üç yıl süren konserlerin finalini 23 Nisan 2002 de Ankara Kızılay Meydanı’nda 600 bin kişinin önünde yaptılar.2004 yılında ‘Maximum albümünü çıkardı. Bu albümün akabinde sayısız konser ve bar programı yaptı.

Bu haber 1171 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım