reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa İZMİR 12 Temmuz 2013, 10:36 2720 Görüntüleme

Gamze Olimpiyat a yürüyor

reklam
reklam

Genç Bayanlar 10 kilometre yürüyüşte son iki yılın Balkan Şampiyonu olan İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcusu Gamze Özgör, 49.28 lik derecesiyle yine birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Genç sporcunun yeni hedefi ise olimpiyatlara katılmak.

 

İzmir Büyükşehir Belediyespor’un yıldız atleti Gamze Özgör, Genç Bayanlar 10 kilometre yürüyüşte 49.28’lik derecesiyle Balkan Şampiyonası’nda bir kez daha rakipsizliğini ilan etti. Türkiye, Ayvalık’taki şampiyonada takım halinde birinciliği alırken, 18 yaşındaki Gamze Özgör, “2011 ve 2012 Yıldızlar Balkan Şampiyonu” unvanıyla geldiği organizasyonda altın madalyayı yine boynuna taktı. Gamze Özgör, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Moldova, Makedonya, Bosna Hersek ve Hırvatistan'dan gelen 100’ün üzerinde atletin mücadele ettiği şampiyonadaki derecesiyle, 50.30 olan Avrupa Gençler Barajı’nı da geride bırakmayı başardı.

Balkan şampiyonalarında yıldızlar ve gençlerde bugüne kadar iki altın, 1 gümüş madalya kazandığını, Avrupa Şampiyonası’nı ise 4. bitirdiğini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcusu, “Genç yaşıma rağmen 12 kez Türkiye şampiyonu oldum. Yıldızlarda başlayan çıkışımı gençler kategorisinde de devam ettirmek çok güzel bir duygu. Semiha Mutlu’nun, 2012 Londra Olimpiyatları’nda mücadele etmesi beni çok motive etti. Hedefim; onun gibi bir olimpiyat sporcusu olabilmek” dedi.

Gamze, Mersin’deki Akdeniz Oyunları’nda ise 20 km yürüyüş kategorisinde mücadele etmesine rağmen geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yarışı yarıda bırakmak zorunda kalmıştı.

Bu haber 2720 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım