reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa SELÇUK EFES HABERLERİ 28 Nisan 2013, 23:24 1060 Görüntüleme

KÜÇÜK MENDERES KÖPRÜSÜNDEN GEÇİŞ YASAKLANDI

reklam
reklam

ANCAK YASAĞI DİNLEMEYEN VATANDAŞLAR, LEVHALARI KIVIRIP YASAK YOKMUŞ GİBİ KÖPRÜYÜ KULLANMAYA DEVAM EDİYOR

Selçuk'taki Küçük Menderes Köprüsü, onarım gerektirdiği için yetkililerce trafiğe kapatılmasına rağmen bölgedeki arazi sahibi vatandaşlar tarafından kullanılmaya devam ediyor. Uyarı levhasını kıvırarak görünmez duruma getiren uyanık vatandaşlar, tehlikeyi umursamadan buradan geçiyor.

  Bir süre önce tehlike oluşturduğu için ilgili kurum yetkililerince trafiğe kapatılan Küçük Menderes Köprüsü'nde, adeta ölümle oyun oynanıyor. Küçük Menderes Nehri'ne yakın olan tarlalarına gidebilmek için bu yolu kullanan arazi sahipleri, muhtemel bir tehlikeyi göze alarak yoluna devam ediyor. Son zamanlarda yüklü kamyonların da buradan geçmesi nedeniyle köprünün iki santimden fazla havaya kalkarak sallandığını belirten bölgedeki arazi sahipleri, bahçelerine gidebilmek için 3 kilometre mesafedeki Zeytinköy yolunu kullanmak zorunda kaldıklarını, ancak kış aylarında bu yolun sular altında kaldığını, böyle olunca da bölgedeki birçok tarla ve bahçe sahibinin yine bu tehlikeli köprüyü kullanmak zorunda kaldığını söylediler.

  Köprüden geçişin yasak olduğunu belirten levhaları kırıp ya da kıvırıp tarla ve bahçelerine giden vatandaşlar, yetkililerin biran önce bu köprüyü yenilemesini istediler.

Bu haber 1060 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım