reklam
İzmir https://www.booked.net/
+C

Yük.: +13°

Düş.: -1°

Pt, 11.02.2019
Ana Sayfa TİRE 02 Nisan 2013, 14:28 2980 Görüntüleme

Asla Pes Etmedi

reklam
reklam

Hastalık yüzünden zor günler geçiren Tireli rap şarkıcısı Semih Develi, müzikle hayata tutundu. Asla Pes Etmedim adlı şarkısına çektiği kliple sanal alemi salladı

"Essebio" lakaplı Tireli genç rapçi Semih Develi (22) hayata rap müzik ile tutundu. 3 yıl önce, tıp dilinde 'Alopesi Totolis' diye bilinen bir çeşit bağışıklık sistemi hastalığına yakalanan genç yeteneğin başta saçları olmak üzere kısa sürede vücudundaki tüm tüyler döküldü. Detaylı kanser araştırmaları da başladı. Ancak o hayata küsmek yerine, yaşama sevincini şarkılarına yansıtmayı tercih etti.

Eminem benzetmesi
Sempatik rapçı piyasaya çıkardığı "Geriye Dönüş" adlı son albümünde yer alan "Asla Pes Etmedim" şarkısına çektiği kliple sanal medyayı sallamayı başardı. Dünyaca ünlü rapçi Eminem'e benzerliği ile önemli bir hayran kitlesine sahip olan Develi'nin başarılı yönetmen Uluç Erdem imzalı klibi sanal alemde tıklanma rekorları kırdı.

Şarkılarını kendi yazdı
Sırasıyla, "Rapçe", "Psikosolist Mixtape", "Çirkin E.P", "Çakalların Masalları" ve "Geriye Dönüş" adlı albümlere imza atan 'Essebio' lakaplı şarkıcı, bugüne kadar albümlerinde yer alan şarkıların söz ve müziklerini kendisinin yazdığını belirterek, "Fırsat buldukça, hip-hop konserlerine çıkıyorum. Yakında yeni bir grup oluşturmayı düşünüyoruz" dedi.

NADİR UYSAL



Bu haber 2980 defa okunmuştur.

reklam
reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Medyaled izmir web tasarım